Τι είναι η PASO;

H PASO CARD είναι ένα πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων, που ιδρύθηκε για να εξυπηρετήσει ένα μοναδικό σκοπό: την μείωση του κόστους ζωής  του καταναλωτή.

Ψωνίζοντας ο καρτούχος από τις εκατοντάδες επιχειρήσεις που είναι συμβεβλημένες με την PASO CARD παίρνει επιστροφή χρημάτων στις αγορές του.

Για να γνωρίζει ο καρτούχος τις επιχειρήσεις που είναι συμβεβλημένες στο πρόγραμμα της PASO CARD , παίρνει κατάλογο των επιχειρήσεων στον οποίο, αναγράφονται και τα ποσοστά επιστροφής που δικαιούνται από κάθε επιχείρηση.

Ο τρόπος που σας επιστρέφει η PASO CARD χρήματα είναι:

Ψωνίζοντας από οποιαδήποτε από τις εκατοντάδες των επιχειρήσεων του προγράμματος της PASO , αφού πληρώσετε το προϊόν που αγοράσατε, δίνετε την κάρτα σας να περαστεί από το τερματικό της PASO (μηχανάκι καρτών – pos), έτσι ώστε να πιστωθεί η PASO σας με το αντίστοιχο ποσοστό – ποσό επιστροφής που αναγράφεται στον κατάλογο των επιχειρήσεων που σας αποστέλουμε.

Παράδειγμα:

Αγοράζετε από ένα κατάστημα προϊόντα αξίας 100 ευρώ. Στον κατάλογο των επιχειρήσεων το συγκεκριμένο κατάστημα προσφέρει στους κατόχους της PASO 20% επιστροφή. Μαζί με την πληρωμή των 100 ευρώ θα δώσετε και την PASO σας να περαστεί από το τερματικό έτσι ώστε, να πιστωθεί η PASO σας με το ποσό των 20 ευρώ. Για την πίστωση της PASO , θα πάρετε απόδειξη η οποία βγαίνει αυτόματα με το πέρασμα της κάρτας σας από το μηχανάκι ή μήνυμα στο κινητό σας. Το συνολικό ποσό επιστροφής από όλες σας τις αγορές του μήνα με την PASO , αρχές κάθε επόμενου μήνα θα γίνεται κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό.

Ένας καταναλωτής που κάνει σωστή χρήση της PASO CARD του μπορεί να εξοικονομεί για την οικογένεια του πέραν των 3,000 ευρώ τον χρόνο.