Πώς λειτουργεί η PASO CARD;

Ο τρόπος που λειτουργεί η  PASO CARD είναι απλός.

Ψωνίζοντας σε οποιαδήποτε από τις εκατοντάδες των επιχειρήσεων που ανήκουν στο πρόγραμμα PASO CARD, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι, μαζί με την πληρωμή να δώσετε και την PASO σας για να πιστωθεί ο λογαριασμός της PASO σας με το αντίστοιχο ποσοστό που αναγράφετε στον κατάλογο σας.

Παράδειγμα:

  1. Πάτε σε ένα εστιατόριο με την οικογένεια σας και κάνετε ένα λογαριασμό €100. Πληρώνετε τα €100 και παράλληλα δίνετε και την κάρτα σας την PASO για να πιστωθεί με το ποσοστό του 10% που θα δίνει το συγκεκριμμένο εστιατόριο, δηλαδή €10 της αγοράς που κάνατε.
  2. Αγοράζετε από ένα κατάστημα προϊόντα αξίας €100. Στον κατάλογο των επιχειρήσεων το συγκεκριμένο κατάστημα προσφέρει στους κατόχους της PASO 20% επιστροφή. Μαζί με την πληρωμή των €100 θα δώσετε και την PASO σας για να περαστεί από το τερματικό έτσι ώστε, να πιστωθεί η PASO σας με το ποσό των €20.

Για την πίστωση της PASO, θα πάρετε απόδειξη η οποία βγαίνει αυτόματα με το πέρασμα της κάρτας σας από το μηχανάκι ή μήνυμα στο κινητό σας.

Το συνολικό ποσό επιστροφής από όλες σας τις αγορές του μήνα με την PASO, θα σας κατατίθετε αρχές του επόμενου μήνα στον τραπεζικό λογαριασμό που μας έχετε δώσει (ΙΒΑΝ).

Επιστροφή και κατάθεση στο λογαριασμό σας αρχες κάθε επόμενου μήνα θα γίνεται νοουμένου ότι το ποσό αποταμίευσης σας είναι €10 και άνω. Αν όχι θα παραμείνει στη κάρτα σας μέχρι συμπληρωθεί το ελάχιστο ποσό των €10 έτσι ώστε να σας γίνει κατάθεση.