Επιλογή Σελίδας

Το ξενοδοχείο ΤΡΟΟΔΟΣ, κτισμένο στο κέντρο της Πλατείας Τροόδους σε υψόμετρο 1725 μέτρων, μόλις 5 χιλιόμετρα από την κορυφή του Ολύμπου, αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν μία χαλαρωτική εξόρμηση στη φύση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Γιατί στο Ξενοδοχείο Τρόοδος στοχεύουμε στην προσφορά υπηρεσιών διαμονής που συνδυάζουν το οικογενειακό και φιλόξενο περιβάλλον, με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Το Ξενοδοχείο μας διαθέτει 48 δωμάτια εξοπλισμένα με Κεντρική Θέρμανση, Ιδιωτικό Μπάνιο, Στεγνωτήρα Μαλλιών, Τηλέφωνο, LCD Τηλεόραση και Ασύρματη Σύνδεση στο Διαδίκτυο (WiFi), ενώ μερικά δωμάτια παρέχουν επιπλέον Καλυμμένη Βεράντα, υπηρεσία Mini Bar, Χρηματοκιβώτιο και Σαλόνι. Διαθέτει επίσης Εστιατόριο, Μπαρ, Υπαίθρια Καφετέρια, Αίθουσα Συνεδριάσεων και Γυμναστήριο. Παράλληλα, λειτουργεί ως κέντρο πληροφοριών για την περιοχή, παρέχει υπηρεσίες Μεταφοράς-Ταξί, Ταχυδρομικές υπηρεσίες, και ενοικίαση Ποδηλάτων και γηπέδων Αντισφαίρισης σε διαμένοντες και περαστικούς.

Για τον επισκέπτη του, το Ξενοδοχείο ΤΡΟΟΔΟΣ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για εξορμήσεις ειδικού ενδιαφέροντος στη φύση, όπως Πεζοπορία, Ποδηλασία, Ορειβασία, Off-Road Εξορμήσεις, Σκι και Snowboarding (κατά τους χειμερινούς μήνες), Παρατήρηση Πουλιών, Φωτογραφία, Γεωλογία, Βοτανολογία, Αστροπαρατήρηση, Θρησκευτικό Τουρισμό, Αγροτουρισμό  ή για μία απλή χαλαρωτική βόλτα στο δάσος.

Αξιοποιώντας λοιπόν πλήρως τις ομορφιές του πευκόφυτου τοπίου, σε συνδυασμό με την κεντρική του θέση στην πλατεία Τροόδους, σας προσφέρουμε μία εμπειρία που συνδυάζει χαλάρωση με περιπέτεια!

Κοπιάστε!

Πλατεία Τροόδους 16, Τρόοδος

Τηλ.: 25420000

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: reservations@troodoshotel.com

Website: www.troodoshotel.com

Facebook: https://www.facebook.com/troodoshotel/?fref=ts