Επιλογή Σελίδας

Dogs world Pet Center

Σε ένα όμορφο χώρο στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο Πέρα Χωριό Νήσου, ενδιάμεσα Λάρνακα Λευκωσίας στεγάζεται το Dogs World Pet Center. Παράλληλα, διατηρεί ένα ακόμη χώρο στα Λύμπια.
Η Dogs World Pet Center άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της στους επισκέπτες στις 4 Οκτωβρίου 2014. Παρόλα αυτά δεν αποτελεί παρά την εκπλήρωση ενός ονείρου των ιδιοκτητών της, των οποίων η ενασχόληση με τα κατοικίδια ζώα, επαγγελματική ή ερασιτεχνική, έχει πολύ βαθύτερες ρίζες. Το Dogs World Pet Center δημιουργήθηκε από αγάπη για τα κατοικίδια και απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που τα αγαπά.
Στο Κατάστημα μας, ο επισκέπτης μπορεί να βρει κάθε ζωντανό είδος από αυτά που επιτρέπεται να πωλούνται στα Pet Shops (αν δεν υπάρχει σε στοκ έρχεται με παραγγελιά), καθώς και ό,τι αφορά τη διαμονή, διατροφή, αξεσουάρ, από τα πιο απλά έως τα πιο πρωτότυπα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, αλλά και στην καλύτερη ποιότητα. Οι τομείς πώλησης των προϊόντων είναι δύο: Λιανική – Χονδρική με σύστημα Cash and Carry.
Στον εσωτερικό χώρο ο προσεγμένος και μελετημένος τρόπος τοποθέτησης των ειδών επιτρέπει στον επισκέπτη να κινείται άνετα και να βρίσκει με ευκολία οτιδήποτε τον ενδιαφέρει, σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και καθαρό.
Τα άτομα που αποτελούν το προσωπικό του Dogs World Pet Center είναι ενημερωμένα και πρόθυμα να σας βοηθήσουν.

 

Θα μας βρείτε: Μάρκου Μπότσαρη 46Α, Καϊμακλί, Λευκωσία
Τηλ. 96781482