Επιλογή Σελίδας

Το Battlefield Live Cyprus σας προσφέρει ένα ολοκαίνουριο τρόπο μάχιμης ψυχαγωγίας. Είναι ένας καινούριος και εναλλακτικός τρόπος ανάπλασης στρατιωτικών μαχών για ψυχαγωγία.

Τα είδατε στις ταινίες; Τα παίξατε στα παιχνίδια; Τώρα είναι η στιγμή να τα ζήσετε!!!

COMBAT LASER

Μάχη: Τα σενάρια αναπαράστασης μάχης είναι βαθιά επηρεασμένα από στρατιωτικές και αστυνομικές εκπαιδεύσεις και από παιχνίδια βίντεο. Η αναπαράσταση μάχης παίζεται στο δάσος, στα χαρακώματα και σε πυκνά αστικά περιβάλλοντα.
Τεχνολογία: Η τεχνολογία μας είναι παγκόσμιας κλάσης και χρησιμοποιείται από πολυάριθμες στρατιωτικές και αστυνομικές εγκαταστάσεις ανά τον κόσμο. Ο πυρήνας της τεχνολογίας χρησιμοποιεί επικεντρωμένο υπέρυθρο φως, ένα σύστημα παρόμοιο με αυτό του Αμερικανικού στρατού και το σύστημα M.I.L.E.S. του ΝΑΤΟ. Τα όπλα του παιχνιδιού μοιάζουν με πραγματικά όπλα, ακούγονται σαν αυθεντικά όπλα και ενεργούν όπως τα κανονικά όπλα.
Εξοπλισμός: Ο εξοπλισμός μας είναι αυθεντικός και εντυπωσιακός με στρατιωτικές προδιαγραφές. Πλήρης Αμερικανική στολή ACU DDU, καπελάκι, φανέλα, προστατευτικά καλύμματα για αγκώνες και γόνατα. Και για τον ακροβολιστή που κρύβεται μέσα σας έχουμε επίσης και κοστούμια ghillie.

PAINTBALL

Μάχη: Η αναπαράσταση μάχης είναι βαθιά επηρεασμένη από στρατιωτικές και αστυνομικές εκπαιδεύσεις και από παιχνίδια βίντεο. Παίζεται στα χαρακώματα και σε πυκνά αστικά περιβάλλοντα. Εδώ δεν υπάρχουν σκουπιδότοποι, είναι με πραγματικό εφοδιασμό και σχεδιασμένο με υπ’ όψη την στρατιωτική εκπαίδευση.
Τεχνολογία: Η τεχνολογία μας είναι παγκόσμιας κλάσης και χρησιμοποιείται από πολυάριθμες στρατιωτικές και αστυνομικές εγκαταστάσεις ανά τον κόσμο. Εδώ δεν υπάρχουν τα συνηθισμένα όπλα ενοικίασης. Επιλέξτε από M4A1 αυτόματα, ακροβολιστικά και πολυβόλα με ενδείξεις λέιζερ.
Εξοπλισμός: Ο εξοπλισμός μας είναι αυθεντικός και εντυπωσιακός με στρατιωτικές προδιαγραφές. Πλήρης Αμερικανική στολή ACU DDU, καπελάκι, φανέλα, προστατευτικά καλύμματα για αγκώνες και γόνατα. Αναβαθμισμένη μάσκα και γάντια.
Λεωφόρος Παναγίας Αιματούσης Κοφινάρια, Αραδίππου, Λάρνακα

Τηλ.: 99901806

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: andreassymeou1990@live.com

Ιστοσελίδα: www.battlefieldlivecyprus.com

Facebook: https://www.facebook.com/BattlefieldLiveCyprus?fref=pb&hc_location=profile_browser