Επιλογή Σελίδας

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

PASO CARD
Τι είναι η PASO CARD;

Η PASO CARD είναι ένα Πρόγραμμα Επιστροφής Χρημάτων και ιδρύθηκε με ένα και μοναδικό σκοπό: τη μείωση του κόστους ζωής του καταναλωτή ή αλλιώς τη μείωση των εξόδων του.

Το Πρόγραμμα Επιστροφής Χρημάτων της PASO σας δίνει τη δυνατότητα ως καταναλωτής και ως οικογένεια να παίρνετε πίσω, μεγάλο μέρος των χρημάτων από τα εξοδα σας, στις καθημερινές σας αγορές. Αγορές όπως σε υπεραγορές, φρουταρίες, φούρνοι, εστιατόρια, βιβλιοπωλεία, κλινικά εργαστήρια και γενικά σ’ όλες τις αγορές σας, σε όλα τα είδη.

Το Πρόγραμμα Επιστροφής Χρημάτων της PASO μπορεί να σας επιστρέφει μέχρι και €3000 το χρόνο από τις αγορές σας.

Πώς λειτουργεί η PASO CARD;

Ο τρόπος που λειτουργεί η  PASO CARD είναι απλός.

Ψωνίζοντας σε οποιαδήποτε από τις εκατοντάδες των επιχειρήσεων που ανήκουν στο πρόγραμμα PASO CARD, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι, μαζί με την πληρωμή να δώσετε και την PASO σας για να πιστωθεί ο λογαριασμός της PASO σας με το αντίστοιχο ποσοστό που αναγράφετε στον κατάλογο σας.

Παράδειγμα:

  1. Πάτε σε ένα εστιατόριο με την οικογένεια σας και κάνετε ένα λογαριασμό €100. Πληρώνετε τα €100 και παράλληλα δίνετε και την κάρτα σας την PASO για να πιστωθεί με το ποσοστό του 10% που θα δίνει το συγκεκριμμένο εστιατόριο, δηλαδή €10 της αγοράς που κάνατε.
  2. Αγοράζετε από ένα κατάστημα προϊόντα αξίας €100. Στον κατάλογο των επιχειρήσεων το συγκεκριμένο κατάστημα προσφέρει στους κατόχους της PASO 20% επιστροφή. Μαζί με την πληρωμή των €100 θα δώσετε και την PASO σας για να περαστεί από το τερματικό έτσι ώστε, να πιστωθεί η PASO σας με το ποσό των €20.

Για την πίστωση της PASO, θα πάρετε απόδειξη η οποία βγαίνει αυτόματα με το πέρασμα της κάρτας σας από το μηχανάκι ή μήνυμα στο κινητό σας.

Το συνολικό ποσό επιστροφής από όλες σας τις αγορές του μήνα με την PASO, θα σας κατατίθετε αρχές του επόμενου μήνα στον τραπεζικό λογαριασμό που μας έχετε δώσει (ΙΒΑΝ).

Επιστροφή και κατάθεση στο λογαριασμό σας αρχες κάθε επόμενου μήνα θα γίνεται νοουμένου ότι το ποσό αποταμίευσης σας είναι €10 και άνω. Αν όχι θα παραμείνει στη κάρτα σας μέχρι συμπληρωθεί το ελάχιστο ποσό των €10 έτσι ώστε να σας γίνει κατάθεση. 

 

 

 

 

Πώς αποκτώ την PASO CARD;
aitisi2014bΜπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής από την ιστοσελίδα του Οργανισμού PASO, ή να πάρετε αίτηση εγγραφής από τα κατα τόπους γραφεία του Οργανισμού.

 

 

 

 

 

Πότε θα μου αποκόπτονται τα €3.50;

 Επιστροφή και κατάθεση στον λογαριασμό σας αρχές κάθε επόμενου μήνα θα γίνεται νοουμένου ότι το ποσό αποταμίευσης σας είναι 10 ευρώ και άνω. Αν όχι θα παραμείνει στη κάρτα σας μέχρι να συμπληρωθεί το ελάχιστο ποσό των 10 ευρώ έτσι ώστε να σας γίνει κατάθεση. Το μηνιαίο κόστος διαχείρισης της κάρτας είναι €3.50. Θα σας αποκόπτεται ΜΟΝΟ όποτε έχετε να λάβετε επιστροφή – κατάθεση.

Πώς μπορώ να ενημερώνομαι για τις νέες επιχειρήσεις που είναι στο Πρόγραμμα της PASO CARD;

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νέες επιχειρήσεις και καταστήματα τα οποία είναι στο Πρόγραμμα της PASO CARD από την ιστοσελίδα της PASΟ. Η ιστοσελίδα μας ενημερώνεται καθημερινά και εμπλουτίζεται με πλούσιο φωτογραφικό υλικό για κάθε επιχείρηση, με αυτό τον τρόπο μπορεί ο κάθε καταναλωτής να επιλέξει την κατάλληλη γι΄ αυτόν επιχείρηση / κατάστημα για τις αγορές του. Επίσης, οι καρτούχοι θα λαμβάνουν μηνύματα στο κινητό και στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο (email).

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 77771525 για επιβεβαίωση των στοιχείων επικοινωνία σας έτσι ώστε να ενημερώνεστε:

  1. για τα Νέα καταστήματα/ επιχειρήσεις που μπαίνουν στο πρόγραμμα
  2. για τους διαγωνισμούς και δώρα για όλους τους καρτούχους της PASΟ
  3. για ότι νέο αφορά τους καρτούχους
Πώς μπορεί το κατάστημα μου να συμμετέχει στο πρόγραμμα της PASO;

Αν έχετε επιχείρηση ή κατάστημα και θα θέλατε να συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα της PASO το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέστε στο 77771525.

Μιλήστε με ένα λειτουργό εξυπηρέτησης για αφήσετε τα στοιχεία σας και ο υπεύθυνος του τμήματος Μάρκετινγκ θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για το πρόγραμμα της PASΟ. Μάθετε τους τρόπους με τους οποίου μπορείτε να αυξήσετε το πελατολόγιο σας, να διαφημίσετε την εταιρεία σας και επέκταση να αυξήσετε τα κέρδη σας.